Selecteer uw band


RENE TEN CATE TRIO

Het RENE TEN CATE TRIO is een artistieke combinatie van 3 professionals, bandleader René ten Cate speelt vibrafoon en piano, Andy Valkenburg contrabas en Barry Olthof de drums. Dit trio is goed voor een 'artistieke performance' , bijvoorbeeld bij een opening of receptie en staat garant voor heerlijke  entertainment. Verras uw gasten met deze speciale combinatie. De instrumenten: vibrafoon, piano, contrabas en drums.

neem contact op voor meer info en boekingen.


GOOD VIBES Quartet

Het GOOD VIBES Quartet is gebouwd rond de vibrafoon, een van de meest onbekende maar ook typische Jazz instrumenten. Met zijn warme sound is dit ideaal voor elke gelegenheid, van achtergrond tot volwaardige entertainment. Boek nu deze speciale combinatie voor uw evenement. De instrumenten: vibrafoon, piano, contrabas en drums.

Altijd uit te breiden met een vocalist / saxofoon of gitaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
THE FABULOUS ORCHESTRA

THE FABULOUS ORCHESTRA swpeelt de geweldige swingmuziek van Duke Ellington, Count Basie en Frank Sinatra. Zanger Rommy Halifax houd de geest van Frank Sinatra levend. De 10 leden van deze band zijn alle professionals en de muziek is perfect voor een Jazzy Dinner Party of elk ander feest. Vraag naar de beschikbaarheid.


BAR PIANIST voor smooth lounge music

Pianospelen is een kunst maar 'de juiste toon' te vinden en het 'mee-veren' met het publiek is een ware kunst! Speelt voornamelijk uit de 'great American Songbook' en geeft uw evenement een speciaal karakter. De pianist komt 'casual ', in pak of smoking. Vraag naar de beschikbaarheid.VINTAGE JAZZ QUARTET

Succes gegarandeerd met dit swingende kwartet van Neerlands toptalent ! Helemaal akoustisch en uniek met klarinet, vibrafoon, contrabas en drums. Vraag ons naar de beschikbaarheid.'for inspiring music @ inspiring events'